Kinderoppas

Je kunt maar één keer een eerste indruk maken…

Een vraag: wat is voor de meeste kinderen de eerste kennismaking met de kerk en de gemeente van Christus? Waar komen ze voor het eerst hiermee in aanraking? Waar worden de eerste indrukken opgedaan van wat de kerk is en hoe de mensen daar zijn?
Inderdaad! Bij de crèche van de kerk!

OppasdienstHet is belangrijk om in te zien dat het voor de kinderen goed is om al op jonge leeftijd inhoudelijk bezig te zijn op de crèche. Dit hoeft natuurlijk niet op een schoolse manier, het kan heel ontspannen, speels en natuurlijk verlopen. Als de kinderen de sfeer van liefde en geborgenheid koppelen aan wie God is en hoe het is in Zijn Huis, nemen ze dat hun leven lang mee. Het mag dan een feest zijn om zondags als gezin naar de kerk te gaan. Ieder komt dan op zijn of haar eigen niveau in aanraking met Gods liefde en met Wie God voor ons wil zijn. De eerste indruk van de kerk voor de kinderen, is er dan een van warmte en liefde.

Elke eredienst (met uitzondering van de (late)avonddiensten) is er de gelegenheid om uw kinderen te brengen bij de oppas in de kleine zaal achter de kerk.  De oppas is een kwartier voor tijd aanwezig. Voor de oppasdienst is er een rooster gemaakt met zusters en jongeren die oppassen tijdens de kerkdienst. Het rooster hiervoor is wordt per mail gestuurd en is ook als afgeschermde bijlage (dus na inloggen zichtbaar), toegevoegd aan deze pagina.

Voor vragen of opmerkingen over de kinderoppas kunt u zich wenden tot onze coördinator van de oppas door een email te sturen aan [email protected]