Jeugdclub Benjamin Kleine kracht

We zijn een club voor de jeugd van de kerk, (12-16 jr.) om een moment en plek te bieden om elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten. Zo hopen we dat het onderlinge contact tussen de jongeren en de verbinding met de kerkelijke gemeente wordt versterkt. We kijken er als leiding naar uit om, naast het gezellig samen komen en elkaar beter te leren kennen, ook met de jongeren in gesprek te zijn over het christelijke geloof en hoe dat een plek heeft in hun leven.jeugdclub afbeelding

Op de clubavonden starten we in twee groepen, vooraf is bekend in welke groep je bent ingedeeld. Op elke clubavond houden we een korte bijbelstudie, welke de leiding heeft voorbereid.

''We willen dit seizoen stil staan bij de mensen rondom Jezus in Zijn tijd op aarde. We doen kennis op, zullen vragen behandelen, maar we zullen ook a.d.h.v. stellingen het gesprek met elkaar aangaan. Hierdoor zullen we met elkaar te weten komen wat wij hieruit mogen leren en hoe we dit in de dagelijkse praktijk kunnen vormgeven.''

Na de Bijbelstudie hebben we een altijd een ontspannende activiteit.

Tussen 20.45 en 21.00 uur sluiten we af en hebben daarna in de hal van de kerk nog de gelegenheid om bij te kletsen, uiteraard met wat lekkers te eten en te drinken!

Vrienden en vriendinnen zijn altijd welkom!

De clubavonden zijn om de week op de vrijdagavond van 19.30 tot 21.00 uur in de zalen van ons kerkgebouw (m.u.v. de vakanties). Voor het rooster kun je ook op de activiteitenkalender op deze website kijken.


Heb je vragen of opmerkingen dan kun je mailen naar [email protected]

klik op het icoon voor meer info
 Klik op de afbeelding voor meer info

Het doel is dat iedere jongere zich welkom en prettig voelt binnen de club. Hierom hebben we oog voor elkaar en is er ook een vertrouwenspersoon aangewezen als aanspreekpunt voor de jongeren en/of ouders. Ook wanneer er jongeren zijn die extra zorg/aandacht nodig hebben kan dat hier worden besproken.